donderdag 19 maart 2015

29 mei 2015 workshop Netwerken- Net WerkenJij hebt de moed gehad om van jouw passie je bedrijf te maken. Je bent heel goed in je vak maar je merkt dat goed zijn nog geen garantie is voor succes. Ondernemen is meer dan inhoudelijk vakmanschap, het vraagt ook een aantal ondernemersvaardigheden.

Hoe zorg je er voor dat jouw bedrijf ook een succesvol bedrijf blijft? Hoe zorg je ervoor dat je, ook op de lange termijn, voldoende klanten hebt, voldoende inkomsten genereert, en nog heel lang jouw passie in je bedrijf kunt uitvoeren? Hoe combineer je al die rollen die je hebt in jouw eigen bedrijf: professional, relatie-beheerder, financieel manager, directeur, verkoper en bedrijfsleider.
Barcavela biedt een cyclus van 6 workshops waarin de elementen van ondernemerssucces worden behandeld. Deze workshops kunnen los van elkaar worden gevolgd, maar kunnen ook worden gecombineerd met individuele coaching..

In de workshop 'Netwerken' leer je de theorie maar vooral ook de praktijk van netwerken. Je gaat onderzoeken wat je wil bereiken met netwerken; wil je vinden of gevonden worden, wil je contacten of contracten, wat moet in real life en wat kan online? We gaan diepgaand in op lichaamstaal, we kijken naar de mogelijkheden voor online netwerken via Social Media, je krijgt tips om je Know- Like en Trust – factor te verhogen , en we gaan oefenen met het concept van Durf te Vragen.

Workshop:            Netwerken - Net Werken
Deelnemers:         8-15
Datum:                 vrijdag 29 mei 2015
Tijd:                     9.30-17.00 uur
Lokatie:                Zuid Limburg
Kosten:                €178,50  excl. BTW, excl. lunch
Inschrijven:          ellen@barcavela.nl
Telefoon:              06-11131744 


NB In de leergang worden de workshops gecombineerd met individuele coaching, en wordt 1:1 verdieping gegeven aan de behandelde onderwerpen. De kosten voor de losse workshops zijn €178,50. De kosten voor de totale leergang (6 workshops en 4 persoonlijke coaching-gesprekken) bedragen €1.895,-- . Alle kosten zijn exclusief BTW en exclusief lunch. Al deze kosten zijn bij de belastingdienst op te voeren als studiekosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten